söndag 28 mars 2010

BÄTTRE OCH BÄTTRE DAG FÖR DAG

WEEEHOOO!

Igår var jag uppe med Buck för laser igen i kungsbacka för ryggen, och Belinda märkte en STOOOR skillnad på ryggen.. Blev så jäkla glad, då var det alltså inte bara jag som fått för mig att han verkar bättre!
Han reagerade knappt någonting när hon tog på de onda kotorna - till skillnad från i torsdags då han skrek och slängde sig i backen. Nu var det bara på en av de tre skadade kotorna som han reagerade liiiite på!!!

Idag har Buck varit, enligt han själv, helt frisk! Han springer, hoppar och busar med de andra hundarna - även om han inte får (!) så visst är han helt klart mycket bättre! SÅ HIMLA SKÖNT!!! Han har två dagar kvar på medicinen och sen får vi se om han mår lika bra efter det, förhoppningsvis gör han det. Idag är första gången på en vecka som han tycker att det faktiskt är dags att börja jobba... Men det väntar vi med någon vecka extra för säkerhets skull även efter att han är helt återställd.


Buy har idag fått tränat lydnad, andra gången denna veckan, herregud jag börjar komma tillbaka efter denna skit vinter =D Sittande under gång, rutan, hopp-apport och vittringen körde vi igenom idag!


Ikväll är det träningstävling i agility för Busy och Melvin, Melvin fick tränat lite kontaktfält här hemma i förmiddags nu när hindren ÄNTLIGEN kommit fram ur snön...


Chip åkte till sitt nya hem i fredags på prov och allt verkar gå bra! Här hemma blev det rätt tomt efter honom, det är mycket värre att lämna iväg en äldre hund än en valp... Men han verkar ha hamnat hos väldigt bra människor och det gör allt lättare ;D

1 kommentar:

Anna sa...

Efter regn kommer sol! Det verkar som det lättar hos dig igen, Buck piggare, Chip får nytt bra hem, träningen igång, snön försvinner.... Kan det bli bättre? Lycka till på tävlingsträningen!

Anna och Grym