torsdag 22 december 2011

BLIR INTE KLOK PÅ DET..

Busy ska enligt räkningen ha gått 4 veckor nu, men jag tycker hon blir smalare och smalare istället för tvärtom :-/ Man blir aldrig klok på vilket ;-P Hoppas Hoppas Hoppas hon har tagit sig.. man vet ju aldrig med äldre hundar, hennes syster fick för övrigt 7 valpar i förrgår och guuud vad man längtar efter egna små valpar!


Förra veckan kom Mr. Månster hit (valp efter Bita och Frodo), jag ska passa honom i lite mer än en månad medans hans kära familj är på semester. Han har tidigare varit här på passning så han kände igen sig och gick snabbt in i flocken. Han är en stor glad skit som löser sina mesta problem genom att vifta på svansen och bli klappad.

Jag har vallat två gånger med honom och Zork sen han kom, första gången tyckte han att ALLT var fruktansvärt trååååkigt med fåren så jag väntade ett gäng dagar tills han lärt känna oss lite bättre. Andra gången var han väldigt laddad och sprang minst 20 varv åt höger innan han kunde tänka sig att balansera djuren till mig. I slutändan av detta träningspass balanserade han kanon fint :-) Kan nog bli hund av honom också ;-P Dock väldigt ung i huvudet fortfarande, men det kommer!! 


Zork har rätt mycket annat för sig nu bla. har han blivit såpass gammal att de andra hundarna tagit in honom i rangordningen, tills hans stora förtret, det är ju HAN som är störst bäst och vackrast! Gissa om han blev glad när småpalten Månster kom till oss. Annars försöker vi träna agility i den mån vi hinner. Igår var vi hos Susanne och snodde åt oss hennes slalombågar, så för första gången gick han från 4 till 12 pinnars slalom igår!! I början gick det inte alls, men mot slutet gick han riktigt bra :-) Han är kul att träna agility med Zorken, väldigt lik sin mor i huvudet och sin far i rörelserna.
I januari ska vi iväg på en endagskurs i vallning, ska bli skoj att få en spark i baken så man kommer igång riktigt till nästa säsong!

1 kommentar:

Anonym sa...

Åhhhhh, hoppas att allt går bra där hemma, saknar vår lille prins vansinnigt mycket, så det är underbart att höra att han lever livet med Er!!!!!! Önskar Dig och De Dina ett underbart gott nytt år, med massa spännande saker att hitta på! Zork är verkligen en fröjd att se, han är verkligen fiiiiiiiin!!!!!!
Här råder släktmiddag på släktmiddag, har en känsla av att vi kommer att vara ganska mätta på den fronten när vi kommer hem:)))))))
Jättekramis Marcela