fredag 4 januari 2013

EN BRA START

Idag äntligen tog jag chansen och testade att träna Zork på fåren, han har varit sjuk under en väldigt lång tid och haltat till och från. Efter många besök hos veterinären gick dom äntligen med på att jag kanske hade rätt i att det var fästingsjukdomen som kommit tillbaka. Så nu har han ätit en lång kur mot det och verkar äntligen vara sitt glada vanliga jag igen :-)
På grund av allt strul med det fick jag avboka HD röntgen han skulle gjort i november, så det är bara att ta tjuren vid hornen och våga sig på en ny tid till detta nya 2013!

Jag vet inte riktigt om jag ska tro på det ännu, men Zork visade upp en lugnare mognare sida hos fåren. Han har alltid varit väldigt lugn och fin i balans men varit lite väl häftig på andra delar där gärna benen fått tagit över huvudet.


Senast han var på får på riktigt var i oktober på VPt och IK1an, då han gick riktigt riktigt fint, kanske var det bra att han fick dessa månaderna att tänka över och mogna i fred. Något som han däremot inte har ett enda minne kvar ifrån verkar vara att dela... Men o andra sidan satt det inte så bra innan uppehållet heller ;-P

Inga kommentarer: