måndag 17 maj 2010

SMÅ GLIMTAR I VARDAGEN

Vill börja med att GRATTA Busy-Brorsan valparna som idag blir hela 6 månader gamla!!
Herregud vad tiden går fort =D

Buy var med i eftermiddag på jobbet. Oh herregud, ibland lyser den hunden upp så man blir alldeles varm inombords :) Vi har nu i några veckor jobbat stenhårt på fråndrivningen - som hon tycker är absolut onödig och finner ingen mening med. Och idag när vi skulle ta in korna jobbade hon kanon fint :D *weho* Vi är på gång! Av någon konstig anledning var det bara en endaste kossa läääääängst bort i den bortersta hagen (alla de andra var i den närmsta) Så Buy fick göra göra hämt på en kossa på ca. 500 meters avstånd. Det fixade hon kanon och drev sen den alldeles själv före oss in i ladugården. Tror hon fick en liten tankeställare när det bara var ett djur där hon var tvungen att trycka på bakifrån, helt kanon träning! Tror tillochmed att hon förstod en del av tjusningen att göra fråndrivning.. man kan ju alltid hoppas ;P

Jag längtar till den dagen då man har filmkameran inbyggd i ögonen...


Som avslutning denna dagen bjuder jag på en bild av pappas Svarthalls Isa, hon är ju för fin den hunden blott 1 år gammal!

2 kommentarer:

UlricaA sa...

Fin tös!!! Isa! och duktig Buy! Ja tänk vad tiden går!!! Jag minns när jag mailade dig om kullen....det var när precis var *nytillverkade* och nu är dom 6 månader gamla...nästan kusligt! Men fantastiskt roligt!!!

Åsa & Bråkstakarna sa...

Hon skulle faktiskt kunnat heta Söt-Göte!