tisdag 1 december 2009

SOLEN SKINER

ÄNTLIGEN!! Har det slutat regna!!

Idag lyser solen och vad är då inte roligare än att träna sina hundar?

Först gick jag och alla 5 hundarna ut på en promenad i frosten, x antal hundar var gråa i pälsen efter några sekunder.. vad är inte bättre än att rulla sig i frost?


Efter det fick Buck, Chip och Melvin varsitt pass i fårhagen.

Buck fick fila på sina flanker i fråndrivningen och Chip gick riktigt fint idag och hade hjärnan med sig hela passet, han går från klarhet till klarhet. Melvin fick börja gå i fållan, andra gången i sitt liv och han är verkligen mogen för det nu... Redigt mycket driv är det i den killen i fållan... även kallad ENVET!

Sen fick Buy komma ut och lattja lite leksak på träningsplan, hon tyckte det var helt fantastiskt kul! Använde mig av ett sätt som Andreas visade mig nu i söndags, Buy växer verkligen med uppgiften!


Vinterdäcken har även dom kommit på idag, riktigt skönt att ha det avklarat. Imorgon ska Melle-Pelle upp till Kungsbacka och få sitt första riktiga sim pass hos HUNDPOOLARN... spännande!


Idag blir även valparna 2 hela veckor gamla!! (Bilder kommer upp när jag får tid över)
De flesta har börjat kisa med ögonen.. men det är fortfarande bara halvan-hanen som har sett i snart en halv vecka, han tycker syskonen är väääldigt tråkiga..
Man märker mer och mer skillnader för var dag. Numera har några av valparna börjat visa när de är missnöjda genom att skälla och gnälla när dom inte får som dom vill.. väääldigt gulligt. Får man inte riktigt som man vill så kan man även bita (men utan tänder går det så där bra) på sina syskon.

Inga kommentarer: