fredag 26 mars 2010

BUCK ON TRACK

Igår var Buck uppe i Kungsbacka hos Belinda (Hundpoolarn) och fick laser på sin rygg. Han har ont i de tre sista kotorna i ryggraden, vilket bidrar till att han knappt kan röra bakdelen.

Men idag efter 3 dagar med smärtstillande + en behandling med laser + Back on track täcke så rör han sig bättre, skriker inte längre när han kliar sig och är allmänt piggare. Han ska tillbaka för laser imorgon och i början av nästa vecka... Min älskade Buck gör vad som helst för att han ska bli bättre! Som tur är har jag världens bästa sponsorer HUND I HARMONI & HUNDPOOLARN som är otroligt skickliga och duktiga inom rehablitering på hund och som alltid ställer upp!



Buy den lilla Ferarri-Råttan är numera min arbetskamrat i vått och torrt, får några gråa hårstrån ibland när hon inte "är Buck" men annars utvecklas hon otroligt varje dag. Hon känner väl på sig att hon "måste" fixa allt nu när jag inte har Buck att byta av med. Bara på några dagar har hon gått framåt både i vallträningen och på jobbet... Man märker att hon mår otroligt bra av att vara no.1 i vallningen.



I eftermiddag så åker Chip till sitt nya hem, han ska bli ko-hund nu på heltid om allt går som det ska vill säga =D

Inga kommentarer: