onsdag 24 februari 2010

SVARET HAR KOMMIT

Idag kom resultatet från Buys höfledsröntgen in på SKK... Blev så jumlans glad när jag såg att hon fått A!! Jag har varit så orolig, men ack så onödigt ;D En liten (?) glädjedans + sång utbrast här hemma efter morgonens mjölkpass!!


Dagen fortsatte med simning och massage för Melvins del hos HUNDPOOLARN, han börjar komma i riktigt fin form och har släppt mycket av hans betongklump till kropp han har haft. Numera är han tillochmed riktigt mjuk i kroppen för att vara honom =D Jag märker stor skillnad på han nu från innan simträningen, jäkligt skönt! Hans nya hobby nu för tiden är att stretcha - både bak och fram, vilket han inte ens skulle ha i tanken i höstas.


Efter det åkte vi och införskaffade oss en skrivare, jag har ju lyckats gå och bli kassör i Västsvenska Vallhundsklubben så en skrivare kommer väl till bra användning...


Buy tränades lite snabbt i lydnad i eftermiddags, man får passa på de dagar som det INTE snöar eller blåser orkanvindar med iskall snö. Igår kväll var vi iväg på bästa planen med Åsa och Fajta.. skönt att ha fått till någon form av träning nu två dagar i rad!!
Busy som mest bara är avundsjuk på att ALLA andra hundar UTAN hon får träna fick en uppfrächning på sina talanger inom konster som vi tränade när hon var mycket ung.. Guuuuud vad kul hon tyckte att det var!
Melvin fick även han gå igenom sina nya trix som vi tränat inomhus i vinter, de funkade kanon utomhus också :)

Chip och Buck fick bara äta godis *haha* Men dom blev väldigt nöjda! Klart Buck tränar fjärren som vanligt medans Buy tränades.. Hans allra bästa... Enligt honom...


Och som avslutning på denna fantastiska dag så tar ju SVERIGES HERRAR OS GULD i 4x10 km!!! Kan ju inte bli bättre!!!

Inga kommentarer: