tisdag 4 augusti 2009

ALL THE LETTER IS GOLD, WHEN YOURE YOUNG AND BOLD

Andra dagen i vårt projekt har förändrat hela trädgårdens style..
Idag har vi kantskärt, rensat mellan plattor, planterat och börjat lägga sten runt rabatterna.. måste ju säga att jag är helt chokad av resultatet!!!! Och så duktiga vi är sen!!!
Imorgon blir på´t igen! Förhoppningsvis är det lite torrare då så man kan klippa gräset.. det är lixom HÖGRE än Melvin på sina platser...

Sen bar det av till jobbet igen, Buck fick hänka på denna dagen. Det var nog första gången på några veckor som det INTE har regnat när vi ska ta in kossorna.. kändes nästan som sommar! Det hade blivit en liten (?) röd kalv inatt med, så nu är det en röd kviga inne bland de andra svarta korna, ser alltid lika roligt ut.. som det svarta fåret... fast ändå inte...

Efter en del ko-snor på t-shirten var vi färdiga för dagen, har nog aldrig sett Buck så skiten någongång... Först köra in korna i ladugården i en halvmeter gegga sen hade han på något sätt lyckats få bajs runt hela kragen och huvudet. HAHA men med lite duschning så var han vit o fin igen!


Nu ska jag och Buy åka in till brukshundklubben och träna lydnad med gänget!

1 kommentar:

Åsa sa...

Jag tror det är tur att vi inte kan hålla på för många timmar eftersom du ska åka iväg och jobba....annars hade vi nog varit totalt slutkörda!

Men snyggt blir det verkligen! Nu kör vi sista(?) racet idag!